Bent u op zoek naar binnenhuisdecoratie, maar geen klassiek schilderij? Dan vormt een foto op canvas het perfecte alternatief. Kiest u voor een foto op canvas dan bent u helemaal niet gebonden aan standaard afmetingen. Uiteraard kunt u zelf de foto en afmetingen kiezen, waardoor de canvas steeds perfect in de gekozen ruimte past. 

Kwalitateitsvolle canvassen die even lang meegaan

Er zijn online heel wat aanbieders van foto’s op canvas te vinden. Het is belangrijk om met een kwalitatieve en betrouwbare partij in zee te gaan. Er zit heel wat kaf tussen het koren. Ga voor een partner met goede referenties en let vooral op de drukkwaliteit. Een foto op canvas komt pas helemaal tot zijn recht als de drukkwaliteit haarscherp is. Weet dat je op de meeste websites niet enkel kunt kiezen uit honderden foto’s, maar ook je eigen foto kunt uploaden. Op die manier kun je een unieke foto op je canvas laten drukken. Je foto op canvas is dan ook het perfecte alternatief voor een schilderij. 

Een canvas op ieders maat

Een andere – niet onbelangrijke – troef van een foto op canvas, is dat je deze helemaal op maat kunt bestellen. Van mini tot maxi, je geeft zelf de maat online in en krijgt de canvas netjes thuis geleverd. Makkelijk, want zo past je canvas altijd perfect. 

Makkelijk te onderhouden 

Andere troeven van een foto op canvas? Wel, een foto op canvas hoeft u niet op te spannen zoals een schilderij. Een foto op canvas vergt sowieso amper tot geen onderhoud. Af en toe een afstoffen en/of met een vochtige doek afvegen en klaar. De kleuren blijven jaren stralen, want een goede coating zorgt ervoor dat zonlicht en UV-stralen geen impact hebben. Kies je voor een betrouwbare leverancier dan geniet u van een mooie kleurdiepte. De meeste leveranciers geven ook garantie op hun foto op canvas. Idealiter zijn er ook verschillende afwerkings- en montagemogelijkheden. Zo kunt u de foto op canvas nog net wat meer uitstraling geven. 

Twijfelt u nog over de meerwaarde van een foto op canvas? Bekijk dan zeker online wat voorbeelden. Op Pinterest vallen heel wat voorbeelden te vinden. Ze kunnen u zeker inspiratie bieden. Uiteraard staat het u vrij te experimenteren. Wij zijn er alvast van overtuigd dat u minstens evenveel plezier gaat beleven aan een foto op canvas, dan aan een echt, vaak duurder schilderij. 

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen